GELİN & DAMAT

Gelin & Damat

Evlilik süreci insanların en masalsı süreçlerinden biriyken aynı zamanda korku dolu anları da içerisinde barındır. Hedef kitlesi evlenmek isteyenler ve bu kişilerin ailesi olanlar için yapılan kampanyalar da en az evlilik süreci kadar özel olmak zorundadır. Kararsızlığın yükseldiği evlilik hazırlıkları göz önünde bulunduğunda insanların özellikle görebildikleri ürünleri tercih ettikleri ortaya çıkmıştır. E-ticaret sitelerinden evlilik hazırlıkları ile ilgili alışveriş yapmak yerine riski göze almadan mağazaları tercih eden çiftler için alternatif sunmak önemlidir.

Fikirleri Genişletin

Özellikle gelinlik ve damatlık seçimi gibi birkaç seviye daha önemli seçimler için firmaların farklı hizmet seçenekleri sunması önemlidir. Moda çekimlerinden gelinlik ve damatlık seçiminde püf noktalara kadar farklı fikirleri içeren videolar ile kişilerin internet üzerinden tercih yapmasını sağlamak mümkündür. Abiye ürünler satan mağazalar için defile ve kreasyon çekimleri bu noktada çok önemlidir. Nikah şekeri, davetiye gibi güne anlam katacak detaylar için özenle hazırlanmış katalog çekimleri ile işinizi geliştirebilirsiniz. Organizasyon firmaları da söz, nişan, kına ve düğün organizasyonları için önerilerini ve örnek çekimlerini mutlaka insanlarla video içerik olarak paylaşmalıdır. Firmaların videolu içerik hazırlarken dikkat etmesi gereken en önemli noktalar arasında kitlesi ile iletişim kurması yer alır. Doğru iletişim teknikleri ile hazırlanan videolar sayesinde işinizi geliştirmeniz mümkündür. Her geçen gün daha çok yaygınlaşan videolu içeriklerin yarattığı trendi yakalayarak işinizi geliştirmek zorundasınız.

Siz İsteyin Biz Yapalım

Video hazırlama süreci oldukça zorludur. Pek çok firma da bu zorlukları yaşamak istemediği için içerik stratejisini metin ve görsel tabanlı yürütmeyi tercih etmektedir. Ancak yükselen videolu içerik trendini yakalamak herkes için neredeyse zorunluluk haline gelmiştir. Gelin saç ve makyajı için öneriler, kıyafet seçimi için defileler ve katalog çekimleri, gelinlik giymenin püf noktalarından nişan bohçası hazırlığına kadar soru işareti yaratan binlerce konu vardır. Her firma bu konular arasından kendi ürün ve hizmetlerine uygun olanları seçerek videolu içerikler ile kendini öne çıkarabilir. Artık reklamcılığın da video yayınlarına doğru ilerlediği, hızlı incelenebilen ve kolay etkileşim kurulabilen içeriklerin ön plana çıktığı bir dönemde ProjeVideo ile tüm video prodüksiyon ihtiyaçlarınızı kaliteli bir şekilde giderebilirsiniz. Fikrinizi ve ihtiyaçlarınızı bize anlatın sizin için en etkili çözümleri sunarak dijital dünyada ilerlemenizi sağlayalım.

Menü